5/5 - (1 vote)

1. Busco l’èxit professional.
Perquè és un centre amb professorat inquiet i perseverant que sabem que la formació al llarg de la vida és clau per a superar els reptes futurs.

2. La meva formació no és simulada.
El treball per competències fa que la meva dinàmica d’aprenentatge sigui orientada a la realitat del sector.

3. Avançaré acompanyat.
El meu procés d’aprenentatge sempre anirà acompanyat pels professionals de la docència i de la professió. Sé que sempre tindré el seu suport i recolzament per liderar els meus projectes empresarials.

4. Seré competitiu.
Em faran créixer en coneixement i com a persona fonamentat en la cultura del treball col·laboratiu, l’esforç i la superació.

5. Gaudiré de xarxes professionals i personals.
Els meus companys esdevindran amics i professionals amb qui compartiré els mateixos interessos professionals. Estaré connectat amb les empreses , institucions de tot el món mitjançant al xarxa de contactes.

6. Formaré part del món.
Les experiències i coneixements adquirits em faran ser una persona global, oberta i transversal a les necessitats i amb capacitat de resposta per satisfer les demandes canviants del sector.

7. La creativitat formarà part de mi.
La meva professió em podrà fer créixer en la creativitat. Podré fer art i amb l’art fer disfrutar a les persones.

8. Podré ensenyar.
Si la meva professió em dona la felicitat seré capaç de ser transmissor d’aquesta felicitat ensenyant la meva professió.

9. Sóc una persona afortunada.
Jo he triat els meus estudis, jo he decidit on vull anar, l’escola m’ha donat l’oportunitat de poder créixer, jo construeixo el meu futur al món, algun dia compartiré la meva experiència amb els meus mestres.

10. Sóc experiència turística i gastronòmica.
12.000 llocs de treball directes a la demarcació a més de 10.000 indirectes en temporada alta.

© 2022 Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils