La formació en alternança i dual combina l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica de l’EHTC.

Implantem la Formació Professional Dual a Cambrils amb l’objectiu de millorar la capacitat de les empreses de disposar de persones qualificades adequadament per a les seves necessitats.

L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils dins de la seva oferta formativa, actualment disposa dels estudis en FP Dual del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics.

A l’EHTC pots fer el CFGS de Gestió d’Allotjaments Truístics en modalitat Dual. En aquest curs professionalitzador de 2000 hores et formaràs per a poder gestionar el dia a dia de les recepcions dels establiments turístics.

FAQS FP DUAL
Formació Professional Dual

Aprendre treballant, treballar aprenent.

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya disposen d’un conveni que regula tot el procés formatiu de l’alumnat que s’acull a aquesta modalitat de formació.

+ FP Dual
Formació Professional Dual

Inserció laboral ràpida

En els últims informes de inserció laboral de la FP “Només nou mesos després d’haver finalitzat els estudis en FP un 54% dels graduats ja estan inserits en el mercat laboral, és a dir, que treballen o combinen la feina amb els estudis “

+ Inserció laboral