La formació en alternança i dual combina l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica de l’EHTC.

Implantem la Formació Professional Dual a Cambrils amb l’objectiu de millorar la capacitat de les empreses de disposar de persones qualificades adequadament per a les seves necessitats.

L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils dins de la seva oferta formativa, actualment disposa dels estudis en FP Dual del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics.

A l’EHTC pots fer el CFGS de Gestió d’Allotjaments Truístics en modalitat Dual. En aquest curs professionalitzador de 2000 hores et formaràs per a poder gestionar el dia a dia de les recepcions dels establiments turístics.

CFGS Gestió d'Allotjaments Turístics
FP Dual
Federació de turisme de Tarragona FP Dual
Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya FP Dual
Gobierno de España - Ministerio de educación y formación profesional FP Dual
formació professional dual
Formació Professional Dual

Aprendre treballant, treballar aprenent.

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya disposen d’un conveni que regula tot el procés formatiu de l’alumnat que s’acull a aquesta modalitat de formació.

+ FP Dual
Formació Professional Dual

Inserció laboral ràpida

En els últims informes de inserció laboral de la FP “Només nou mesos després d’haver finalitzat els estudis en FP un 54% dels graduats ja estan inserits en el mercat laboral, és a dir, que treballen o combinen la feina amb els estudis “

+ Inserció laboral