5/5 - (1 vote)

Els estudiants de Grau Mitjà i Superior hauran de demostrar en el seu informe que valoren i reconeixen aquest producte gastronòmic. Les beques les donaran a alumnes de l’Escola Institut d’Hoteleria i Turisme

[/vc_column_text]

La DOP Siurana i l’Escola Institut d’Hoteleria i Turisme de Cambrils han signat un conveni per a instaurar dues beques valorades en 400 euros cadascuna, a les quals podran optar els estudiants de Grau Mitjà i de Grau Superior que demostrin en els seus treballs de fi de curs una sensibilitat i valoració particular de l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana com el seu entorn natural i paisatgístic.

L’acció pedagògica s’emmarca dins el conjunt d’activitats que promou la DOP per a difondre la cultura de l’oli entre diferents públics.

En aquest cas, les beques estan enfocades a alumnes de l’Escola de Cambrils que busquen convertir-se en cuiners. El jurat valorarà que en el treball de l’alumne s’inclogui una recepta, una oferta amb un servei específic (una ruta turística, per exemple) i en l’ús de productes de quilòmetre 0 per a les seves elaboracions.

El guanyador de la beca s’emportarà 400 euros en efectiu i un curs de tast amb el Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. El veredicte es coneixerà a final de curs una vegada valorats els projectes finals.

© 2020 Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils