19
feb

0
Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils alumnes formació professional gastronomia cuina serveis formación profesional

XX Jornades Gastronòmico–Turístiques, curs 2015-2016

XX Jornades Gastronòmico–Turístiques, curs 2015-2016 a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

La setmana del 15 al 18 de febrer, l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha organitzat les XXes Jornades Gastronòmico-Turístiques.

Aquestes jornades estan adreçades als, aproximadament, 400 alumnes dels 2ns i 3rs cursos dels cicles de les famílies professionals d’Hoteleria i Turisme, i d’Insdústries Alimentàries del nostre centre, amb la intenció que aquests puguin gaudir de l’aprenentatge amb professionals de reconegut prestigi relacionats amb el cicle formatiu que estan estudiant, i que juntament amb les pràctiques que realitzen a l’empresa puguin veure què està succeint en l’entorn laboral i quines són les noves tendències en el nostre món.

Com cada any, durant tota aquest setmana s’ha organitzat diversos actes, on empreses i professionals ens ofereixen xerrades, experiències, tallers i altres activitats, que ens ajuden a millorar tan la formació del nostre alumnat com la incorporació al món del treball per aconseguir ser un sector productiu, competitiu i de qualitat.

Hi ha participat un total de 74  conferenciants.

Enguany, aprofitant que Catalunya ha estat declarada com Regió Europea de la Gastronomia, nosaltres també volem contribuir en la difusió i promoció dels productes locals, la nostra cuina i el nostre territori amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans, educant per a la salut i la sostenibilitat, i la innovació, que d’alguna manera seran el fil conductor d’aquestes XXes. Jornades Gastronòmico-Turístiques

Febrer 2016

Aquí et pots descarregar el programa:

PROGRAMA XX JORNADES GASTRONÒMICO TURÍSTIQUES

Selecció de fotos