20
mai

0
CONCURS CUINA SALA EHTCATALUNYA 2016 (6)

XI CONCURS DE JOVES CUINERS/ERES I CAMBRERS/ERES DELS INSTITUTS D’ENSENYAMENT SECUNDARI I DE LES ESCOLES D’HOTELERIA DE CATALUNYA

Un objectiu fonamental d’aquests ensenyaments es la promoció de les tècniques bàsiques de la cuina catalana i de servei en la sala, així com la capacitat d’adaptar i improvisar noves propostes en el context de les realitzacions professionals que caracteritzen la restauració actual.

Felicitats per als alumnes Sra. Irene Abad,Sr.Rafael Saucedo, Sr.Francesc Morell i Sr. Fernándo Lázaro que ahir 19/05/2016, acompanyats pels professors Sr. Joaquim Rodríguez i Sr. Enric Estivill, van reprepresentar a l ‘ INS ESCOLA HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS en el XI CONCURS DE JOVES CUINERS/ERES I CAMBRERS/ERES DELS INSTITUTS D’ENSENYAMENT SECUNDARI I DE LES ESCOLES D’HOSTALERIA DE CATALUNYA, que va tenir lloc a Barcelona.

El premi que van aconseguir va ser MILLOR POSTRE.

El referent del receptari tradicional català és, en aquesta edició, “PLAT DELS TRAGINERS AMB TRUITA AMB TRAMPA” i pel que fa al plat dolç la recepta és “PA DE PAGÈS AMB OLI I XOCOLATA” (extretes de “Corpus de la cuina catalana”. Institut català de la cuina).

[/vc_column][/vc_row]