logo events and travelfoto agencia

Els alumnes de segon d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments hem inaugurat aquest curs 2017-2018 l’Agencia Cambrils Events and Travel.

A l’Agencia cerquem, investiguem, gestionem, confeccionem i comercialitzem diferents tipus de serveis turístics com viatges a l’oferta o a la demanda, viatges combinats, circuits o serveis solts d’allotjament i transport.

Per dur a terme aquestes tasques tenim una oficina presencial oberta els dimecres de 10:00 a 11:00 on atenem tot tipus de peticions i donem servei d’assessorament de viatges a professors, alumnes i altres persones vinculades a l’escola. També oferim el servei d’agència on-line per qui no pugui accedir de manera presencial.

Aquestes pràctiques formen part del Mòdul 3 “Venda de serveis turístics” i del Mòdul 7 “Direcció d’Entitats d’Intermediació Turística”. Per superar aquests mòduls els estudiants hem de demostrar la nostra capacitat per  treballar en equip a més a més de desenvolupar, comercialitzar, facturar i liquidar serveis turístics, posant a la pràctica els continguts assolits d’Amadeus i del programa de gestió d’Agències de Viatges Beroni.

Fins a data d’avui hem gestionat més de 60 peticions de viatges i esperem que aquesta iniciativa segueixi en els propers cursos, o sigui que si t’agrada viatjar i vols descobrir noves experiències …  vine a Cambrils Events and Travel, una agència de viatges gestionada pels alumnes de segon d’agències.

Us esperem tots els dimecres al hall de l’edifici Thalassa de 10:00h a 11:00h o podeu contactar amb nosaltres mitjançant cambrilseventsandtravel@gmail.com