13
mai

0
A1

ACTIVITAT FORMATIVA INDOOR ALUMNES DE GS Guia, Informació i Assistència Turística perfil professional d’Animació Turística

El dia 12 de novembre 30 alumnes de GIATA 1 I 2 vàrem anar a fer una activitat esportiva dirigida al CLUB SPORT CENTRE de Vinyols i els Arcs.

Ens vàrem trobar a davant del club a les 9,15 h. per dirigir-nos tots junts a fer les activitats esportives que ens havien programat.

En arribar al Club el monitor que ens havia de dirigir ens va explicar en que consistia l’activitat de Body Combat, durant una hora havíem de fer moviments de boxa al ritme d’una música trepidant, amb aquest activitat cremaríem unes 800 calories.

L’activitat era frenètica, però tots els alumnes estàvem disposats a gaudir al màxim d’aquest dia d’esports.

Un cop passada l’hora estàvem molt cansats però disposats a seguir gaudint de l’activitat següent que va ser Funcional Training, havíem de fer exercici amb una barra amb peses als dos extrems. Aquesta activitat va ser més relaxada, ja què no sempre utilitzàvem la quantitat de pes que ens deia la instructora, i el fet d’haver de canviar les peses ens donava una mica de temps entre exercicis.

Un cop acabat el Funcional Training, vàrem anar a esmorzar, havíem de recuperar forces per encarar les següents activitats.

Després d’esmorzar ens vàrem dirigir un altre cop cap a la sala disposats a seguir gaudint de la jornada, aquest cop l’activitat prevista era Zumba, activitat molt divertida, i per últim ens van ensenyar a fer Pilates, activitat que ens va servir per relaxar-nos i poder marxar cap a casa, cansats però havent passat una matí molt divertit,